Mi lapul az ötödik ablak mögött?

Ma kicsiknek kedveskedhetnek: a népszerű Királylány a barátnőm illetve a Plüssmackó a barátom köteteket vásárolhatják meg 3490 Ft helyett 990 Ft-ért. 

Az ajánlat a meghirdetés napján éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Az akció időtartama alatt a teljes készletre 20% kedvezményt adunk. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen kiszállítjuk. Az adventi ablakba kiemelt akciós könyvből egy vásárló maximum öt darabot vásárolhat.

2020.12.07. 09:52

A népszerű Barátnőm / Barátom sorozat kötetei az óvodáskohoz szólnak. A mesék a mindennapos konfliktushelyzetekről szólnak, így a kicsik feldolgozhatják az őket ért élményeket, és még megoldási mintát is találhatnak arra, hogyan oldják meg a problémáikat. A kedves királylányok és plüssmackók pedig bátorítják őket, végigkísérik őket a rögös úton. 

Az adventi kalendárium akció időtartama alatt a webshopunk teljes kínálatából 20% kedvezménnyel vásárolhat. A megrendeléseket 8000 Ft felett ingyen házhoz szállítjuk. 

Az akció a meghirdetés napján éjfélig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Az adventi ablakba kiemelt akciós könyvből egy vásárló maximum öt darabot vásárolhat.