Mindfullness és környezettudatos újdonsággal bővült kínálatunk

Hogyan vigyázzunk magunkra? És a bolygónkra? Ezekben a kérdésekben szeretne segíteni legújabb sorozatunk, az Így leszek... A mindfullness elveit bemutató kötetben a gyerekek megtanulhatják, hogyan éljenek összhangban magukkal és a környezetükkel, míg a bolygóról szóló kötetben környezettudatos szemlélet elsajátításához találnak tippeket. A folyamatot a motivációs matricák teszik játékossá: egy-egy sikeres feladat után felhelyezhetik magukra a menő (és lemosható) tetoválásokat.  

2023.04.20. 09:49

Az Így leszek egészséges és boldog- Éntudatos foglalkoztatófüzet tetoválásokkal lapjai érdekes és szórakoztató módon mutatják be a gyerekeknek az érzelmi intelligencia és az éntudatosság kérdését. Foglalkozik testi és lelki megközelítéssel is, gyakorlatias és pozitív feladataival a kisebbek számára is életszerűvé teszi a témát. 

Az Így lesz a bolygó egészséges és boldog – Környezetvédelmi foglalkoztatófüzet tetoválásokkal lapjai érdekes és szórakoztató módon mutatják be a gyerekeknek a környezetvédelem és környezettudatosság kérdését. Foglalkozik helyi és globális megközelítéssel is, gyakorlatias és pozitív feladataival a kisebbek számára is életszerűvé teszi a témát.

A bőrbarát tetoválások, valamint a lapokon végig jelen levő kedves karakter arra ösztönzik a gyerekeket, hogy ők maguk is részt vegyenek ezekben a törekvésekben, sőt akár tovább is lépjenek.