Új kötetekkel folytatódik a Mindentudók Klubja!

Két új kötettel bővült a Mindentudók Klubja-sorozat! A négy csintalan gyerek ezúttal előbb egy egyiptomi múzeumban, majd Londonban kalandozik. A rájuk jellemző vehemenciával vetik magukat az események sodrába, és természetesen éles eszük előle most sem menekülhet egyetlen gonosztevő sem.

2020.09.02. 08:00

Mindentudók Klubja minden gyerek álmát valóra váltja, hiszen ki ne ábrándozott volna arról, hogy egy titkos nyomozótársaság tagja? A tízkötetes sorozatban négy testvér kerül rendszerint hatalmas kalamajkába, és többnyire csak egymásra számíthatnak a megoldásban. A gyerekek bekalandozzák Egyiptomot, sőt, eljutnak Párizsba és Londonba is. A regények az izgalmas cselekmény mellett számos könnyen érthető történelmi ismeretet is átad az olvasónak, aki így észrevétlenül szívhatja magába a tudást. A szövegben színessel kiemelt részek segítik a haladást, így a kevésbé gyakorlott olvasók is szívesen kézbe vehetik a köteteket.

kilencedik részben egy íj, a tizedikben pedig egy rejtélyes ládikó körül forog a cselekmény. Vajon ki lehetett olyan merész, hogy egyenesen a múzeumból emeljen el egy értékes műtárgyat? A Mindentudók természetesen résen vannak, így végül minden oda kerül, ahova való: a régészeti leletek a múzeumba, a bűnözők pedig a börtönbe.