Új sorozat állatimádóknak!

Legjobb barátainkra mindig, minden körülmények között számíthatunk. Ismerjük meg a kutyák, a lovak és a macskák világát. A Legjobb barátunk... sorozat köteteiből megtudhatjuk, hogyan lettek a társaink, hogyan gondoskodhatunk róluk, milyen trükkökkel segíthetjük a gondtalan együttélést a mindennapokban. Megismerhetjük a kutyák, macskák és lovak fajtáit és jellemzőit is. Barátkozásra fel!

2022.03.11. 12:00

Legjobb barátunk, a kutya! Ugye, te is egyetértesz? Akkor tudj meg mindent róluk, amit csak érdemes: a fajtákról, a gondozásról, a képzéséről, az egészségéről. Ebből a kötetből rengeteget tanulhatsz kedvencedről 

Legjobb barátunk, a macska! Bár a legtöbb fajta személyisége meglehetősen független, mégis bearanyozza a gazdája mindennapjait. Tudj meg mindent a macskádról, amit csak tudni érdemes.

Legjobb barátunk, a ló! Hiszen évezredek óta segíti az ember mindennapjait, és ma is jelentős szerepet játszik a szabadidő eltöltésében. Szeretnél többet tudni a történelméről, fejlődéséről, fajtáiról, egészségéről, gondozásáról? Akkor ez a könyv éppen hozzád szól.