Új szint és új olvasmányok várnak az Olvass velünk! sorozatban

Ezentúl öt szinten várja az olvasni vágyókat az Olvass velünk sorozat! A kezdő olvasóktól a profikig, a mesék szerelmeseitől az ismeretterjesztő szövegek olvasóin át a nagy klasszikusok egyszerűsített adaptációiig ebben a sorozatban tényleg MINDENT megtalálsz. Jancsi és Juliska, az ókori Róma élete, a Karácsonyi ének, Artúr király történte vagy éppen a Háború és béke érdekel? Vedd a kezedbe a kötetet, és indulhat az utazás!

2024.06.03. 12:02

Az Olvass velünk! könyvsorozatunk garantáltan elvarázsolja a gyerekeket, és segít nekik  elmélyülni és fejlődni az olvasás világában. Ez a sorozat öt szinten kínált minden gyerek számára valami különlegeset, legyenek kezdő olvasók vagy már rutinos könyvmolyok.

1. szint – Az első betűktől a szavak varázsáig

A legkisebbeknek szánt első szintünk tökéletes a betűkkel ismerkedő gyerekeknek. Az egyszerű, színes illusztrációk és rövid, könnyen érthető szavak segítenek az alapok elsajátításában. A gyerekek játékosan, észrevétlenül tanulnak meg olvasni, miközben izgalmas történetekkel találkoznak.

2. szint – Az első sikerek öröme

A második szint azoknak a gyerekeknek készült, akik már ismerik a betűket és az egyszerűbb szavakat. Itt már rövidebb mondatokkal és kicsit bonyolultabb történetekkel találkozhatnak, hogy folytassák az olvasás gyakorlását és élvezetét. A sikerélmény garantált!

3. szint – Ismeretterjesztő kalandok és klasszikusok

A harmadik szinttől kezdve az ismeretterjesztő szövegek mellett megjelennek a nagy klasszikus művek gyerekek számára adaptált verziói is. Gondolj csak bele, milyen izgalmas lehet felfedezni a világ titkait és közben belemerülni az olyan történetekbe, mint például a Monte Christo grófja, Heidi vagy Tom Sawyer kalandjai.

4. szint – Mélyebb történetek és új kihívások

A negyedik szinten már összetettebb történetek és karakterek várnak. Az olvasók itt már komolyabb ismeretterjesztő tartalmakkal és klasszikus irodalmi művek gyerekek számára átdolgozott verzióival találkozhatnak. Ez a szint igazi ugródeszka a komolyabb olvasmányok világába. Itt megismerkedhetnek Artúr király legendájával, az Aeneis történetével vagy Hamlet drámájával.

5. szint – Nagy klasszikusok egyszerűsítve

Az ötödik szint a már gyakorlott olvasóknak szól, akik készen állnak nagyobb kihívásokra. Itt olyan művek egyszerűsített verzióival találkozhatnak, mint a Háború és béke vagy az Állatfarm. Ezek az adaptációk nemcsak szórakoztatóak, hanem komoly gondolkodásra is ösztönöznek, és remekül fejlesztik az olvasási készségeket.


Miért válaszd ezt a könyvsorozatot?

  •     Fokozatos fejlődés: Minden gyerek a saját tempójában haladhat, szintről szintre.
  •     Élvezetes tanulás: A változatos történetek és színes illusztrációk élvezetessé teszik az olvasást.
  •     Széles választék: Az egyszerű meséktől a nagy klasszikusokig mindenki talál kedvére valót.
  •     Minőségi idő: Az olvasás nemcsak szórakoztat, hanem értékes, minőségi időtöltést is jelent a gyerekek számára.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy gyermeked felfedezze az olvasás örömét! Látogass el hozzánk, és válassz az Olvass velünk öt szintjéből, hogy megtaláljátok a legmegfelelőbbet.

Tedd meg az első lépést az olvasás kalandjai felé, és fedezd fel a könyvsorozatunkat még ma!