Új történetek a Mindentudók Klubjában!

Három új kötettel bővült a népszerű Mindentudók Klubja-sorozat! Ezúttal előbb egy múmia nyomába erednek a gyerekek, majd New York utcáin lesznek részesei egy őrül társasjátéknak, végül egy hajmeresztő ünnepi előkészületbe csöppennek... Vajon megússzák ép bőrrel? A Mindentudók Klubja 11,12 és 13. köteteiből kiderül!

2022.05.02. 12:00

A Mindentudók Klubja-sorozat négy testvér történetét meséli el. Szüleik ausztrál régészek, akik egy ásatáson kapnak munkát Egyiptomban, és viszik magukkal a három gyerekeküket is. Az első kaland során megismerkednek egy helyi, árva kisfiúval, akit örökbe figadnak, így bővül négy főre a Mindentudók Klubja. A sorozat eddig megjelent kötetiben a gyerekek rengeteg kalandba belekeveredtek már, amelyekből csak ésszel, bátorsággal és összetartással kerülhettek ki. 

A most megjelent történetekben három új kaland várja a Mindentudókat, és az olvasókat is. A 11. kötetben Ehnaton fáraó jobb sorsra érdemes múmiája körül bonyolódik a cselekmény, a 12. kötetben A fáraó társasjátéka New York utcáin kényszeríti őrült versenyfutásra hőseinket, míg a 13. kötetben Dzsószer fáraó ünnepe tartogat rengeteg meglepetést a gyanútlan látogatóknak... Izgalom, rejtély, kockázat - most is ezt ígérik a Mindentudók!