Újra rendelhető népszerűbb téli sorozatok

Hihetetlennek tűnik, de hamarosan újra azon kell tűnődnünk, mi kerüljön a csizmákba vagy éppen a karácsonyfa alá... Most újra rendelhetővé vált néhány, az elmúlt években folyamatosan nagy kedvencnek számító, ünnepi kötet vagy sorozat, pl. a Varázstoll Karácsony, az Ujjbáb-sorozat két kötete, a Hóember és a Mikulás, a téli kifestőfüzetek vagy a Karácsony éjjelén.

2022.09.21. 08:00

A Biblia minden évszakban népszerű. Kínálatunkban minden korosztály számára megtalálhatjátok azt a kiadványt, amely segítségével a gyerekek megismerhetik ezeket az alapműveltséghez tartozó történeteket.

A téli kifestők és foglalkoztatófüzetek az ünnepi hangulat megteremtésében, a várakozással teli, de unalmas, esős, hideg esték kellemes eltöltésében lehetnek nagy segítségetekre. 

Az Ujjbáb-sorozat kedves kötetei, a Varázstoll - Karácsony füzete vagy a Karácsony éjjelén hangoskönyv már kimondottan a Mikulás - karácsony ünnepkör előkészítését segíti. Az utánnyomásban érkezett, új kötetek segítségével most hazavihettek egy cseppnyi ünnepet.