Olvassunk híres emberekről és állatokról!

A híres emberek élete, gyerekkora mindig felkelti a gyerekek figyelmét, és szívesen olvasnak olyan állatokról is, amelyek jelentős szerephez jutottak a világ történetének alakításában. Újdonságainkban most rengeteg élettörténettel ismerkedhetnek meg az olvasók. 

2021.09.22. 10:14

Mindig kíváncsiak vagyunk arra, hogyan éltek a híres emberek, milyen volt a gyerekkoruk, az életük, hogyan lettek azzá, akikre felnézünk. A Fiúk, akik felnőttként megváltoztatták a világot kötetében több mint hatvan életutat követhetnek végig a gyerekek. Olyan történészek, művészek, tudósok, gondolkodók, orvosok sorsáról olvashatnak, akik nagy hatással voltak a világra, amelyben élünk.

A Történetek híres állatokról több mint ötven olyan állat sorsát mutatja be, amelyek hírnévre tettek szert. Vannak közöttük olyanok, amelyek a tudományt szolgálták, vagy életmentésben segítették az embereket, mozihősökként szórakoztattak bennünket, esetleg csak a képzeletünkben léteznek. Aki szereti az állatokat, az most megismerheti az életútjukat is.