Újdonság! Megjelent a Hercegnőképző!

Ismerkedjenek meg új sorozatunk, a Hercegnőképző diákjaival! A davosi kastélyban izgatottan várják az új tanulók érkezését: a világ különböző országaiból származó hercegnőket. A lányokra egy feledhetetlen tanév vár, rengeteget tanulnak egymásról – és önmagukról. A sorozat köteteiben felfedezhetjük a hercegnők titkait és megismerkedhetünk a kultúrájukkal is.

2021.04.13. 12:00

A hatkötetes sorozat különböző kultúrákba vezeti be az olvasókat. Az első kötetben, A varázsnyakékben megismerkedünk az iskolával, a különböző országokból származó hercegnőkkel, kimondottan a Gyémánt lakosztályba beosztott lányokkal. A hercegnőkre izgalmas tanév vár, amely bővelkedik meglepetésekben és élményekben. A diákok új barátokat szereznek, és sokat tanulnak önmagukról is. Ez a felejthetetlen tanév mindenkit megváltoztat, megtanulják elfogadni önmagukat, és értékelni az őket körülvevő dolgokat. Ám a tanév gyorsan elrepül, és a lányok hazatérnek, hogy folytassák a régi életüket.

A második kötetben Ven hercegnő kalandjait követhetjük Kínában, és közben észrevétlenül megismerkedhetünk a kínai kultúrával is. A harmadik kötetben Melody hercegnő váltja valóra legnagyobb álmát Angliában. A negyedik kötetben Agalia hercegnő érkezik haza, Spanyolországba, és próbál visszailleszkedni a hétköznapokba, az ő története a spanyol kultúrába enged betekintést. Az ötödik kötetben Afrikába kalandozunk, Zina hercegnő útkeresését izgulhatjuk végig, míg a hatodik kötetben Killari hercegnővel fedezhetjük fel az inka kultúra történelmét. 

Tartsanak a Hercegnőképző diákjaival ebben a szuper kalandban!