NAPRAFORGÓ HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYZATA

Kedves Vásárlónk!
 

Hűségprogramban való részvétel előnyei, melyeket regisztráció után, bejelentkezve tud igénybe venni:

— Nagyobb kedvezmény a második vásárlástól a nem akciós termékekre

— Egyszerűbb vásárlási folyamat. (Címadatok, telefonszám, e-mail cím rögzítve vannak)

— Korábbi rendelések megtekinthetőek

— Előrendelhető terméket listára lehet tenni. Amikor megjelenik a könyv, akkor e-mailben értesítést küldünk

— Elfogyott terméket készletfigyeléssel lehet megjelölni. Ha ismét rendelhetővé válik a termék, akkor e-mailben értesítést küldünk

— Kívánságlistára lehet tenni termékeket

 

NAPRAFORGÓ HŰSÉGPROGRAM SZABÁLYZATA

 
A Napraforgó Hűségprogramhoz való csatlakozáshoz elegendő a webáruház regisztrációs oldalán (https://napraforgokiado.hu/register) megadni a felhasználói adatokat, azaz regisztrálni, ezzel elfogadja a Napraforgó Hűségprogramjának szabályzatát.
A regisztráció után már az első vásárlás alkalmával elkezdődik a Hűségprogramban való részvétel.
A kedvezményeket a webáruházában található termékekre, kivéve az ajándékutalványokra, a weboldalra történő belépés után lehet igénybe venni.
 
A kedvezmények szabályai:
 
induló szint, az első vásárlás alkalmával: 15 %
második vásárláskor: 20 %
harmadik vásárlástól, és 20.000-40.000 között: 25 %
harmadik vásárlástól, és 40.000 felett: 30 %         
 
A Hűségprogram kedvezménye nem vonható össze más akciókkal, vagy egyéb kedvezményekkel, kivéve akkor, ha ez az akciós szabályzatokban külön említésre kerül.
 
A vásárlási összegek gyűjtésének időszaka:
Egy éves időtartam alatt (január 1. - december 31.) folyamatosan gyűlnek a Hűségprogramban a vásárlások száma és összegei, mely alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke.
A halmozott összegek és a vásárlások száma minden év december 31-én lenullázódnak, azonban a december 31-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő évben is megilleti a Vásárlót.
Akik december 31-én lezárt kedvezményszinttel rendelkeznek, és a következő évben a vásárlásaik száma és halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító szintet, 15 %-os induló kedvezményszintre kerülnek.
 
Egyéb szabályok:
A kifizetett és lezárt vásárlások összegei halmozódnak, online bankkártyás fizetés esetén azonnal, banki átutalás és/vagy utánvétes rendelés esetén pedig az átvétel után.
Amennyiben a Napraforgó Hűségprogramjának bármely részével visszaélés történik, a Napraforgó 2005 Kft. jogosult a Vásárló részvételét a Napraforgó Hűségprogramban felfüggeszteni vagy megszüntetni.
A Napraforgó 2005 Kft. jogosult a Hűségprogramjának Szabályzatát a résztvevők beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot hozzáférhetővé teszi a webáruház weboldalán.
 
Adatok kezelése és védelme:
A regisztráció kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is - a Napraforgó 2005 Kft. elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatokat Napraforgó 2005 Kft. vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.